Kontakta Promix

Vi vill gärna höra från dig!

Har du några frågor kring våra produkter eller det som skrivs på denna hemsida - kontakta oss gärna!

Följ gärna med på Instagram här eller Linkedin    

Promix

 070-5830202

info@promix.se

Marenslingan 13, 134 92 Tynningö
Vägbeskrivning

Beställ- och köpinfo

Fyll i formuläret för beställning

E-post betalningslänk
E-faktura
Swish nr: 1235503099
Faktura företag

  • E-postbetalningslänk PROMIX använder Pay Pal:s e-postbetalningssystem för ett säkert och snabbt sätt att begära betalning för beställda varor från dig som kund. PROMIX skapar manuellt en e-postbetalningslänk genom att använda Pay Pal:s webbplats. Viss fördröjning från beställning till att e-postbetalningslänken når din e-post-brevlåda kan således uppstå, men PROMIX bevakar mail med beställningar flera gånger om dagen – även kvällar och helger. E-postbetalningslänken mailas till dig när varan/varorna står färdiga för leverans. När betalning via e-postbetalningslänken är gjord får PROMIX direkt ett mail om det från PAYPAL och expedierar varan snarast via Postnord. Det är lätt att betala e-postbetalningslänken med bara några få klickningar. Du väljer om du vill betala med ditt kreditkort, betalkort eller bankkonto.

  • E-faktura privatperson Vill du först se varan och sedan betala bockar du i rutan e-postfaktura. PROMIX skapar manuellt en e-faktura genom att använda Pay Pal:s webbplats. Viss fördröjning från beställning till att e-fakturalänken når din brevlåda kan således uppstå, men PROMIX bevakar mail med beställningar flera gånger om dagen – även kvällar och helger. E-fakturalänken mailas till dig samma dag varan/varorna expedieras. Du har 10 dagar på dig att betala. Vid faktura som betalningsalternativ tillkommer en hanteringsavgift på 30 kr.

  • Swish Som ett komplement till kontant- och kortbetalning kan PROMIX ta betalt med Swish på nummer 1235503099. Med Swish sker betalningen på ett ögonblick från mobilen. Allt du som kund behöver för att betala på detta vis är din mobil och Swish-appen. Ett snabbt, säkert och enkelt sätt att ta betalt med mobilen.

  • Faktura Företag Företagskunder handlar mot faktura på 30 dagar. PROMIX kan komma att utföra kreditupplysning. Eventuella avgifter, såsom tull, momsdeklaration mm som kan tillkomma vid export till land utanför EU betalas av mottagaren och ingår inte i de priser som visas på hemsidan. PROMIX reserverar sig för eventuella skrivfel och kontaktar dig alltid om det blir något oklart på din order.

  • Ångerrätt Du har 14 dagars returrätt på alla våra produkter. Det du returnerar ska givetvis vara oanvänt och med alla etiketter kvar. Om du utnyttjar ångerrätten kan du kan antingen byta till annan vara, eller få hela beloppet återbetalt. Observera att det är du som kund som står för returfrakten. Kontakta PROMIX innan du returnerar en vara.

  • Reklamation Om en vara visar sig vara felaktig ombeds du kontakta PROMIX för vidare instruktioner. Felaktiga vara måste reklameras inom 14 dagar. Observera att det är du som kund som står för returfrakten. Kontakta PROMIX innan du returnerar en vara. Om varan skadas eller kommer bort när den skickas åter till PROMIX står kunden som betalningsansvarig.

  • Tull Eventuella avgifter, såsom tull, momsdeklaration mm som kan tillkomma vid export till land utanför EU betalas av mottagaren och ingår inte i de priser som visas på hemsidan

  • Övrigt PROMIX kan komma att utföra kreditupplysning. PROMIX reserverar sig för eventuella skrivfel och kontaktar dig alltid om det blir något oklart på din order. Friskrivningsklausul Den medicinska informationen som finns på PROMIX hemsida är avsedd som allmän information och ersätter inte rådgivning från legitimerad läkare eller annan vårdexpertis.