Historien bakom Promix

 

Vår vision - Historien bakom Promix

Under min första föräldraledighet när hela föräldraskapet var omtumlande på alla möjliga plan sökte jag på marknaden efter bra produkter till både vår son och mig själv. Mycket fanns att finna, men jag hittade inte allt, bl.a. letade jag efter en vettig bebisfilt. Det slutade med att jag gjorde en egen enkel vikfilt med det unika fodret som reflekterar, ventilerar och isolerar – FLECTALON. Har du just fått en bebis och håller på att etablera amningen kan mycket hända. Amning kan vara något av det finaste att uppleva, men även nog så jobbigt med ömmande bröstvårtor och stinna bröst. Det kan ge en känsla av att inte räcka till. Jag märkte själv att bibehålla min kroppstemperatur i brösten var välgörande under amningsperioden. PROMIX bröstvärmare i samma nämnda material – FLECTALON – hade sett dagens ljus, till glädje för tusentals mödrar dryga trettio år senare. PROMIX grundades 1987.

Grundaren - AnNika Klingström

 070-5830202

Följ gärna med på Instagram här eller Linkedin  

Kontakta oss

Till produktsidan
 • 08/03/2021 0 Kommentarer
  Annika Klingström – från utrikesdepartementet till förbundskapten för goalball

  – Som ledare inom paraidrotten vill jag locka så många som möjligt att vilja elitsatsa och att så många paraidrottare som möjligt överhuvudtaget ska vilja utöva sport. Genom förståelse för förutsättningar och möjligheter vill jag skapa träningsglädje.

  Läs mer
 • 25/11/2020 0 Kommentarer
  Så lindrar du ömma bröstvårtor med luft och värme

  Under amningsperioden drabbas många mammor av ömma bröst och såriga bröstvårtor. För att lindra besvär rekommenderas bland rena amningsråd att även lufta bröstvårtorna samtidigt som det brukar kännas skönt att hålla brösten varma. Annika Klingström har själv tagit fram de hjälpmedel som är bäst och berättar mer om produkterna nyblivna mammor behöver.  

  Läs mer
 • 25/11/2020 0 Kommentarer
  Goalball-landslagen får gemensam ledning och ny förbundskapten

  Goalball-landslagen får gemensam landslagsledning och ny förbundskapten blir Annika Klingström.
  "Det känns väldigt kul att vi har fått den på plats och att vi kan lansera den nu", säger sportchef Ines Lopes.

  Läs mer
 • 25/11/2020 - Anikka Klingström 0 Kommentarer
  Lär känna Annika Klingström

  Lär känna Annika Klingström, utbildad personlig tränare, friskvårdsterapeut och kostrådgivare - ansvarig för fysträningen på Täby Baskets Spelarakademi och mycket uppskattad av deltagarna!

  Läs mer

Vad några av våra nöjda kunder säger om våra produkter:

Om Nipple Ease bröstvårtsskydd:

"Fantastisk produkt som hjälpte mig under min tuffa amningsperiod då jag fick blåsor och blödande sår på bröstvårtorna vid första barnet. Denna produkt hjälpte att skydda bröstvårtorna så att de fick luftas och läka skyddat utan att bh eller kläder fastnade i såren. Enkelt att hålla rent och en räddare i nöden."

Ann Sofie

Om bröstvärmare:

"Jag har använt bröstvärmarna under amningstiden för alla mina tre barn, den bästa produkten! Om någon frågar mig vilken produkt jag inte skulle kunnat klara mig utan så är det definitivt bröstvärmarna. Bekväma, lätta att använda och diskreta!"

Amanda trebarns mamma

Om flectalonfiltar:

"Jag är en flitig användare av Flectalonfilten, perfekt att ha i vagnen under alla årstider för att veta att barnet har rätt temperatur. "

Rasmus

 

 

Om Nipple Ease bröstvårtsskydd:

"Suveränt - wow, vilken service och så fint skrivet! ... bebis fyller tre månader och vi börjar äntligen (!) få ordning på amningen. Er produkt var för övrigt det som hjälpte mest när jag hade ömma bröst och bröstvårtor!"

Maria